U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Onverwachte wending op zeiljacht Maximo

Gepost 2018/12/09

Laatste zeilocht van Bonaire naar CuraçaoLaatste zeilocht van Bonaire naar CuraçaoEindelijk is het orkaanseizoen officieel voorbij (1 december) en kunnen de zeilen weer worden gehesen. Echter, na 18 maanden onderweg te zijn, vindt er een grote verandering plaats op zeiljacht Maximo.

De crew gaat uit elkaar. Ik zal vandaag terug keren naar Nederland en Eric gaat zijn avontuur voortzetten op de Maximo vanaf Curaçao.  Dit is uiteraard een hele moeilijke beslissing geweest, maar wij denken dat dit op dit moment het beste is. Eric zal updates plaatsen via Facebook; dit is het laatste blog van mij via deze website www.maximo1300.nl . Het is tevens het kortste blog van alle blogs, maar het is ook moeilijk om op dit moment de juiste woorden en inspiratie te vinden.

Bedankt lieve Eric en Maximo voor dit fantastische, onvergetelijke avontuur en dat jullie mij veilig naar Curaçao  hebben gebracht. Voor altijd in mijn hart. Behouden vaart samen.

Over en uit

 

 

 

Like ons op facebook

Like  Maximo1300.nl op facebook en blijf op de hoogte van alle nieuws en avonturen!